Vitodens 200-W

Dugoročno efikasan

Zidni kondezacioni uređaj na gas, nominalni toplotni kapacitet: 3,2 do 150 kW, kao instalacija sa više kotlova do 600 kW
 
Vitodens 200W
 

Pregled prednosti

  • Odličan odnos cene i kapaciteta
  • Gorivo se pretvara u toplotu do 98 procenata
  • Tihi rad zbog malog broja obrtaja ventilatora
  • Kompaktne dimenzije, samo 450 mm širine
  • Opcionalno dostupan kao kombinovani uređaj ili uređaj za grejanje

 

Sa eksternim ili ugrađenim snabdevanjem toplom vodom

Zidni kondenzacioni uređaj na gas Vitodens 200-W je primer štedljivosti i izdržljivosti, jer Inox-Radial izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika omogućava trajno visoku upotrebu kondenzacije.
Uređaj koristi manje energije, jer dodatno upotrebljava toplotu dimnih gasova. To smanjuje troškove i ne opterećuje okolinu.
Vitodens 200-W je opcionalno dostupan sa separatnim snabdevanjem toplom vodom (tip B2HA) i sa ugrađenim protočnim grejačem (tip B2KA). Zahvaljujući tome su na raspolaganju i grejanje i snabdevanje toplom vodom a da pri tom zauzimaju vrlo malo prostora.
 

Jak gorionik sa dugim vekom trajanja

MatriX cilindrični gorionik od nerđajućeg čelika ima dugi vek trajanja. Ugrađena regulacija sagorevanja Lambda Pro Control automatski prilagođava sagorevanje različitim vrstama gasa.
Zahvaljujući Lambda Pro Control provera dimnjaka neophodna je tek na svake tri godine, što smanjuje troškove.
Kondenzacioni kotao na gas je veoma štedljiv čak i za održavanje. Svi sastavni delovi su dostupni spreda, tako da nije potreban dodatni prostor sa strane za servisiranje.
 

Presek proizvoda

Vitodens-200-W-Schnitt