Vitosol 200-T SP2A

Elegantni kolektor

Može se montirati nezavisno od položaja, što omogućava veoma fleksibilnu montažu
 
Vitosol 200-T SP2A
 

Pregled prednosti

  • Elegantni i atraktivni dizajn
  • Konstantno visoki učinak bez rizika od prljanja
  • Vakuumski kolektor po Heatpipe principu za visoku pogonsku bezbednost
  • Potrebna mu je manja površina nego panelnom kolektoru
  • Veoma fleksibilna montaža nezavisno od položaja

 

Dobar izgled na balkonu

Vakuumski kolektor Vitosol 200-T SP2A dobro izgleda na fasadama, balkonima, kosim krovovima i velikim instalacijama. On je atraktivan arhitektonski element zahvaljujući elegantnom izgledu. Pogodan je za male i velike instalacije.
Ima veoma visoki učinak zahvaljujući vakuumskoj izolaciji u cevima i visokoefikasnoj toplotnoj izolaciji od pene od melaminske smole u akumulatorskom kućištu.
Heatpipe tehnika omogućava pogonsku sigurnost. Zahvaljujući površinama apsorbera ugrađenim u vakuumskoj cevi pruža konstantno visoki učinak bez rizika od prljanja.
 

Maksimalni prenos toplote zahvaljujući Duotec-u

Radi maksimalnog prenosa toplote kondenzatori su potpuno opasani patentiranim Duotec izmenjivačem toplote sa duplom cevi od nerđajućeg čelika.
Vitosol 200-T SP2A se može montirati nezavisno od položaja, što omogućava veoma fleksibilnu montažu. Za brzu instalaciju stručnjaku su potrebne samo dve montažne šine po modulu.
 

Heatpipe princip

Kod Heatpipe principa solarni medijum ne struji direktno kroz cevi. Umesto toga medijum za prenos isparava u Heatpipe ispod apsorbera i predaje toplotu solarnom medijumu preko Duotec izmenjivača toplote sa duplom cevi.
 

Presek proizvoda

Vitosol-200-T_Typ_SP2A_Schnitt